Over CloudDiëtist

In een wereld waarin wij steeds meer digitaliseren is het handig om ook (para)medische afspraken online te kunnen krijgen. Afspraken kunnen hierdoor plaatsvinden terwijl u thuis bent of op uw werk. Wij verzorgen naast fysieke afspraken daarom ook telefonische afspraken en beeldbelafspraken. Op deze manier kunnen wij u snel van advies voorzien en hebben wij geen wachtlijsten. Ook krijgt u de specialist op het gebied van uw zorgvraag, wij zijn namelijk met een groot team diëtisten en waar er voorheen gereisd moest worden naar een specifieke locatie waar de betreffende specialist werkzaam was, kunnen wij als hybride diëtisten u altijd begeleiden ongeacht de locatie waar wij die dag werkzaam zijn. Uw specifieke hulpvraag koppelen wij aan de juiste diëtist.

 

Naast digitale afspraken bieden wij ook voorbeeld dagmenu’s, weekschema’s, recepten en praktijkbrochures online aan. Tevens zullen er in de aankomende periode ook vragenlijsten gedigitaliseerd worden zodat wij onze consulten zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten.

 

Telefonische en beeldbelconsulten worden net als de fysieke afspraken vergoed door de verzekeraar. Vraag ons naar de voorwaarden.

Deel deze pagina:

Ga naar de inhoud